Referenties

Uiteindelijk wil je natuurlijk allemaal tevreden relaties, ook ik. En gelukkig lukt me dat prima. Ik heb een paar referenties voor jou als toekomstige klant geselecteerd.

Ik heb Emma leren kennen als een erg fijne persoon om mee samen te werken. Ze weet je op nieuwe inzichten te brengen en is niet bang om tegendraads te denken. Ze is goed op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen en thematieken en heeft hier een scherpe en prikkelende visie op. In mijn rol als hoofdredacteur van DURF! heb ik samengewerkt met Emma op twee fronten: Emma heeft (beginnend) redacteuren gecoacht in het schrijven van prikkelende artikelen en Emma schrijft regelmatig zelf artikelen voor DURF!. Deze artikelen zitten steevast bijzonder goed in elkaar, waarbij ze in staat is haar visie en meningen in heldere taal onder woorden te brengen. Emma weet een abstracter thema te vertalen naar een uitnodigend en prettig leesbaar artikel. Waarmee de lezer aan het denken wordt gezet en van een flinke dosis nieuwe inzichten wordt voorzien. Ik kan het van harte aanraden om met Emma te gaan samenwerken!

Sander Roovers, hoofdredacteur van DURF! magazine

Als auteur bij een grote uitgever, maak ik regelmatig gebruik van Emma’s kwaliteiten als proeflezer, waarbij zij zowel inhoudelijk als taalkundig een kritische blik op mijn werk werpt. Daarbij blijven de sfeer van het verhaal en mijn schrijfstijl intact en treden grote verbeteringen op. Ook is Emma’s inbreng als sparringpartner m.b.t. de plot en synopsis van grote waarde voor mij. Zij neemt de tijd en denkt inhoudelijk actief mee. Kortom, ook voor een volgend boek ga ik haar zeker weer inschakelen!

Tisa Pescar, auteur bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Emma heeft twee artikelen geschreven voor mijn website. De eerste was een persoonlijk verhaal en daar kwam al snel een tweede artikel uit voort. Heerlijk om een gastblogger te hebben die een artikel schrijft dat ik zonder redigeren zo op mijn site kan plaatsen! Wat een verademing. Wat mij betreft volgen er meer.

Marjolein Dubbers, Energieke Vrouwenacademie

Toen ik een nieuwe website voor mijn Afrikaanse muziekweekend in het Nederlands en Engels nodig had, heb ik Emma hiervoor ingehuurd. Niet alleen schreef ze mijn kladjes om naar begrijpelijke en aantrekkelijke teksten, ze vertaalde ze ook nog eens perfect. Vervolgens ontwierp en maakte ze een website die de sfeer van Tuka Tuka volmaakt vastlegde. En snel! Ik krijg regelmatig complimenten van mijn bezoekers.

P.D. Verbaan, Tuka Tuka

 

 

Bewaren

Bewaren