Over Storris

Over Emma Storris, tekstschrijver, redacteur en coachStudio Storris is het bedrijf van Emma Storris en biedt tekst- en taaldiensten aan voor diegenen die de wereld een betere of mooiere plek willen maken. Emma is afgestudeerd Taal- en Letterkundige (Universiteit van Leiden) en eerstegraads bevoegd docent Engels. Ze is een gepubliceerd schrijver. Je kunt dus wel stellen dat zij als geen ander weet hoe belangrijk taal is. Verkeerd gebruik van taal leidt tot miscommunicatie, met alle gevolgen van dien. Zo zie je vaak websites waar de visuele kant meer aandacht heeft gekregen dan de content, waardoor het geheel niet professioneel overkomt. Dat is een gemiste kans.

Tekst als aandachtsvrager

Dit geldt zeker voor het plaatsen van slecht geschreven teksten in tijdschriften of het versturen van folders die er gelikt uit zien, maar inhoudelijk kant nog wal raken. Zonde, want als je jouw publiek niet direct aanspreekt, belandt je werk zo in de oud papierbak. Zeker als je probeert aandacht te krijgen voor een goede zaak is het belangrijk dat jouw boodschap wel gelezen wordt. Emma ziet het als een uitdaging om mensen met haar teksten te grijpen en vast te houden en anderen te helpen datzelfde te bereiken met hun teksten of boeken.

Creatief duizendpoot Emma: schrijver, redacteur, proeflezer, ontwerper en creatief denker

Emma houdt van afwisseling én creativiteit en is beschikbaar voor alle soorten werk die haar beiden bieden, zowel in het Nederlands als het Engels alsook de taal der verbeelding. Ze is een bevlogen schrijver. Ze schrijft echter geen louter commerciële content. De gemene deler van al haar werk is dat het maatschappelijk relevant en/of creatief is. Naast haar werk als schrijver, redacteur en proeflezer maakt ze al meer dan twintig jaar ontwerpen en concepten voor zowel bedrijf als persoon. Ze kent de meeste creatieve softwareprogramma’s en weet er elke keer weer verrassende ontwerpen, templates, boek en tijdschrift ontwerpen en opmaken mee te maken. Studio Storris is een Uisce bedrijf. Dat betekent dat het onderdeel is van een groter geheel waarin tal van creatieve en zakelijke dienstverleningsdisciplines zijn opgenomen. Zo heeft Emma korte lijnen naar allerlei vakmensen, waardoor jij als klant het beste geholpen kan worden.

Waar je Studio Storris kunt vinden en hoe je contact met Emma opneemt

Studio Storris is waar Emma is. Momenteel is dat afwisselend in Nederland en Ierland.

Je kunt contact opnemen via het Contactformulier

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren